Form din karriere som du vil

Bliv en del af Pfizer

Vil du være med til at sikre, at patienter verden over får den behandling, de har brug for? Så bliv en del af Pfizer, hvor du kan forme din karriere i en verdensomspændende virksomhed med 90.000 kolleger.

Vil du arbejde i en international virksomhed med højt til loftet og mange muligheder for at forme din karriere og udvikle dine kompetencer i Danmark såvel som i udlandet? Så vil du føle dig hjemme i Pfizer.

Vi har produceret lægemidler siden 1849, og hvert år hjælper vores portefølje af medicin 150 millioner mennesker. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi har en fantastisk skare af medarbejdere, som ubetinget er vores vigtigste ressource.

Mere end et job

Som ansat i Pfizer er du med til at gøre en forskel. Ikke bare for de patienter, der er afhængige af vores medicin. Men også for de pårørende, der ønsker at deres nære og kære skal få det bedre. Vores formål i Pfizer er at levere gennembrud, der ændrer patienters liv. Det er en stor ambition, som vi alle er fælles om, og det udgør fundamentet for en stærk kultur, der knytter os sammen på kryds og tværs.

 

.

Forskellighed er vores styrke

Hos Pfizer Danmark er vi 130 kolleger fra 10 forskellige lande. Vi spænder fra 20’erne til 60’erne og vi har mange forskellige uddannelser og baggrunde, fra designer til læge, fra jurist til sælger. Det vi alle har til fælles er ambitionen, og at vi arbejder målrettet og ambitiøst for i fællesskab at opnå den.

"I Pfizer kommer vi med hver vores uddannelsesmæssige baggrund, hvilket giver en god dynamik på tværs af teams og afdelinger. Vores forskelligheder bibringer nye perspektiver og vinkler til at løse de aktuelle opgaver. Oprindeligt er jeg uddannet farmakonom, men har været i den private sektor i mere end 20 år og holder meget af det! - Blandt andet fordi der er gode muligheder for hele tiden at udvikle sig og prøve forskellige områder af. "
- Susanne Lindahl
Market Development Manager 

Din udvikling

At blive ansat i Pfizer er blot første skridt i en udviklingsproces som fortsætter, så længe du er ansat. Vi er optagede af, at alle kolleger får optimale muligheder for at udfolde deres evner, og alle ledere i Pfizer prioriterer udvikling af deres ansatte højt.

Når du vokser, vokser vi, og derfor tager vi dine ambitioner lige så alvorligt, som du selv gør. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for udvikling, eksempelvis udstationering, at arbejde med kolleger fra andre lande på internationale projekter eller deltage i interne uddannelsesprogrammer.

At blive ansat i Pfizer betyder også, at der åbner sig et hav af muligheder. Uanset om du ønsker at specialisere dig eller udvikle dig gennem forskellige jobs, er der mange karrieremuligheder både i Danmark og i udlandet. Vi lægger mere vægt på ambitioner og udviklingspotentiale end på den rette uddannelse, og vi har mange kolleger, der med stor succes har skiftet spor internt i firmaet.

 

Hvad kan vi gøre for dig?

 

"Ledelse hos Pfizer udøves som formelt lederskab, men er lige så vigtigt i tværfunktionelle teams med uformel ledelse. I sidste ende handler det om forskellen, vi gør, mere end den titel, vi har."
- Lars Møller , Country Manager

Det siger medarbejderne...

PP-ALB-DNK-0008, Video: PP-ALB-DNK-0006