Informationen på dette website er kun beregnet til Sundhedspersoner i Danmark

Søg

Menu

Close

Log indLog ud LægemidlerTerapiområderPfizerConnectPfizerConnectArrangementerMaterialerEfteruddannelse

Menu

Close

Om CIBINQOEffektOverblikEffekten af CIBINQO + Topikal behandlingEffekten af CIBINQO uden Topikal behandlingReduktion af risikoen for opblussenLangtids effekt resultaterKliniske målSikkerhedSikkerhedsprofilSikkerhedshensynLab AbnormiteterDosering og labmonitoreringDoseringLab MonitoreringRessourcerArrangementerMaterialerVideoer
Ny behandling for atopisk dermatitis – Cibinqo® (abrocitinib)

En ny behandling for atopisk dermatitis – Cibinqo® (abrocitinib)1 – er nu godkendt i Danmark. Kliniske studier dokumenterer, at behandlingen både viser signifikant forbedring af symptomerne på AD sammenlignet med placebo – samt en favorabel benefit-risk profile.2 For at give dig det bedste kendskab til Cibinqo® (abrocitinib) kan du se tre korte ”study review on demand-film” med ledende overlæge, dr.med. Mette Deleuran og overlæge, ph.d., dr.med. Christian Vestergaard fra Afdelingen for Hud og Kønssygdomme på Aarhus Universitetshospital.

I de første to film gennemgås de to JADE-MONO studier samt JADE-COMPARE studiet2-4, hvor Cibinqo® (abrocitinib) er sat overfor placebo eller dupilumab.5 I den sidste film diskuteres studierne op imod hinanden.

Video 1

Study review med ledende overlæge, dr.med. Mette Deleuran

Video 2

Study review med overlæge, ph.d., dr.med. Christian Vestergaard

Video 3Diskussion med ledende overlæge, dr.med. Mette Deleuran og overlæge, ph.d., dr.med. Christian Vestergaard
Indikation Cibinqo® 

Cibinqo® er indiceret til behandling af moderat til svær atopisk dermatitis hos voksne og unge på 12 år og derover, som er egnede til systemisk behandling. (SmPC)

Cibinqo pligttekst

Referencer

Cibinqo®  SmPCSimpson, Eric L. Lancet 2020; 396:255-66.ADE JADE-MONO1 Silverberg JI. JAMA Dermatol. 2020 10.1001_jamadermatol.2020.1406. JADE-MONO-2Bieber T. NEJM 2021.JADE-COMPARESmPC Dupixent® 
Indikation Cibinqo® 

Cibinqo® er indiceret til behandling af moderat til svær atopisk dermatitis hos voksne og unge på 12 år og derover, som er egnede til systemisk behandling. (SmPC)

Cibinqo pligttekst

gcma test

Bivirkninger skal indberettes. Hvis du vil rapportere en bivirkning, kan du kontakte Pfizer på e-mail: [email protected]

 

PfizerPro kontoPfizerPro konto

Få adgang til information, materialer, efteruddannelse samt modtag kommunikation om Pfizers lægemidler og vacciner.

Log indRegisterMin profilLog ud

Informationen på dette website er kun beregnet til Sundhedspersoner i Danmark.

Denne hjemmeside er udarbejdet til dig af Pfizer Danmark.

 

© Pfizer 2023. Alle rettigheder til denne hjemmeside forbeholdes Pfizer ApS.

PP-CIB-DNK-0075
Du forlader nu Pfizer
Du forlader nu et Pfizer-drevet website. Links til alle eksterne websites leveres som en ressource til vores besøgende. Pfizer påtager sig intet ansvar for indholdet af websites, der ikke ejes og drives af Pfizer.