Informationen på dette website er kun beregnet til Sundhedspersoner i Danmark

Søg

Menu

Close

Log indLog ud LægemidlerTerapiområderPfizerConnectPfizerConnectArrangementerMaterialerEfteruddannelse

Menu

Close

Om CIBINQOEffektOverblikEffekten af CIBINQO + Topikal behandlingEffekten af CIBINQO uden Topikal behandlingReduktion af risikoen for opblussenLangtids effekt resultaterKliniske målSikkerhedSikkerhedsprofilSikkerhedshensynLab AbnormiteterDosering og labmonitoreringDoseringLab MonitoreringRessourcerArrangementerMaterialerVideoer
 

Risikominimeringsprogram for CIBINQO® (abrocitinib)

Denne hjemmeside giver dig adgang til en række nyttige materialer, der vil minde dig og dine patienter om advarsler og forsigtighedsregler vedrørende CIBINQO samt relevante foranstaltninger man kan tage.
Brochure til ordinerende læge

Brochuren til lægen giver en bred, men kortfattet vejledning vedrørende alle vigtige aspekter af behandling med CIBINQO: terapeutiske indikationer og kontraindikationer, dosis, administration, overvågning, laboratorieparametre, forholdsregler og advarsler, patient rådgivning, rapportering af bivirkninger samt et summarisk risikominimeringsprogram.

Hent filLoading
Patientkort

Dette kort i lommestørrelse er lavet til patienter, så de kan have vigtige sikkerhedsoplysninger med sig. Det opsummerer de sikkerhedsoplysninger, patienter bør forstå, før der indledes behandling med CIBINQO. Det beskriver også, hvad de skal være opmærksom på under behandlingen, og hvornår de skal kontakte deres læge, hvis de er i tvivl eller har problemer i forbindelse med behandlingen.

 

Hent filLoading
Indlægssedler

Disse indlægssedler er til patienter, der er blevet ordineret CIBINQO, og indeholder vigtige oplysninger om korrekt brug og råd og foranstaltninger, der kan tages for at opnå optimale resultater.
 

Hent filLoading
Produktresume

CIBINQO produktresume indeholder information til sundhedspersonale om, hvordan medicinen bruges. Det opdateres i takt med, at der kommer nye data om effekt eller sikkerhed.

 

Hent filLoading

Trykte materialer og indberetning af bivirkninger

Ovennævnte risikominimeringsmaterialer kan fås i print ved at rette henvendelse til Pfizer.
Indberetning af formodede bivirkninger bedes rapporteres hurtigst muligt via Lægemiddelstyrelsens hjemmeside

PP-CIB-DNK-0078; 15.maj 2023

Bivirkninger skal indberettes. Hvis du vil rapportere en bivirkning, kan du kontakte Pfizer på e-mail: [email protected]

 

PfizerPro kontoPfizerPro konto

Få adgang til information, materialer, efteruddannelse samt modtag kommunikation om Pfizers lægemidler og vacciner.

Log indRegisterMin profilLog ud

Informationen på dette website er kun beregnet til Sundhedspersoner i Danmark.

Denne hjemmeside er udarbejdet til dig af Pfizer Danmark.

 

© Pfizer 2023. Alle rettigheder til denne hjemmeside forbeholdes Pfizer ApS.

PP-CIB-DNK-0075
Du forlader nu Pfizer
Du forlader nu et Pfizer-drevet website. Links til alle eksterne websites leveres som en ressource til vores besøgende. Pfizer påtager sig intet ansvar for indholdet af websites, der ikke ejes og drives af Pfizer.