Informationen på dette website er kun beregnet til Sundhedspersoner i Danmark

Søg

Menu

Close

Log indLog ud LægemidlerTerapiområderPfizerConnectPfizerConnectArrangementerMaterialerEfteruddannelse

Menu

Luk

Effekt og sikkerhedKlinisk effekt RARapid data (ACR20)Head-to-Head noninferiority data (ACR50)Klinisk effekt PsAACR20 dataPASI75 dataEnthesitis og Dactylitis dataKlinisk effekt ASASAS20/40 dataASDAS(CRP) dataKlinisk effekt UC8-ugers effekt dataOnset of Action data52-ugers effekt dataOCTAVE studie designKlinisk Effekt JIAData for opblussen af sygdomACR30/50/70 dataSikkerhed og tolerabilitetSikkerhed i RASikkerhed i PsASikkerhed i ASSikkerhed i UCSikkerhed i JIAOmXELJANZ virkningsmekanismeDosering og administrationDosering i RADoseringPraktiske overvejelserDosering i PsADoseringPraktiske overvejelserDosering i ASDoseringPraktiske overvejelserDosering i UCDoseringPraktiske overvejelserDosering i JIADoseringPraktiske overvejelserRessourcerArrangementerMaterialerVideoerDisease navigator gastroenterologiDisease navigator reumatologi

  Risikostyringsprogram for Xeljanz® (tofacitinib)

  Denne hjemmeside giver dig adgang til en række nyttige materialer, der vil minde dig og dine patienter om advarsler og forsigtighedsregler vedrørende     Xeljanz samt relevante foranstaltninger man kan tage.
Brochure til ordinerende læge Brochuren til lægen giver en bred, men kortfattet vejledning vedrørende alle vigtige aspekter af behandling med Xeljanz: terapeutiske indikationer og kontraindikationer, dosis, administration, overvågning, laboratorieparametre, forholdsregler og advarsler, patient rådgivning, rapportering af bivirkninger samt et summarisk risikostyringsprogram. Hent filLoading Patientkort

Dette kort i lommestørrelse er lavet til patienter, så de kan have vigtige sikkerhedsoplysninger med sig. Det opsummerer de sikkerhedsoplysninger, patienter bør forstå, før der indledes behandling med Xeljanz. Det beskriver også, hvad de skal være opmærksom på under behandlingen, og hvornår de skal kontakte deres læge, hvis de er i tvivl eller har problemer i forbindelse med behandlingen.

Hent fil Loading
 Tjekliste til ordinerende læge ved opstart med Xeljanz

Denne tjekliste har til formål at minde ordinerende læge om risici forbundet med brugen af Xeljanz og indeholder en liste over anbefalede handlinger, der bør udføres, før den første dosis administreres.

Hent filLoading
Tjekliste til behandlende læge ved vedligeholdelse med Xeljanz

Tjekliste til behandlende læge ved vedligeholdelsesbehandling med Xeljanz.

Hent filLoading
Indlægssedler

Disse indlægssedler er til patienter, der er blevet ordineret Xeljanz, og indeholder vigtige oplysninger om korrekt brug og råd om foranstaltninger, man kan tage for at opnå optimale resultater.

Hent filLoading
 ProduktresumeXeljanz produktresume indeholder information til sundhedspersonale om hvordan man bruger medicinen. Det opdateres i takt med, at der kommer nye data om effekt eller sikkerhed.

 

Hent filLoading
  Trykte materialer og indberetning af bivirkninger

     Ovennævnte risikominimeringsmaterialer kan fås i print ved at rette henvendelse til Pfizer.
     Indberetning af formodede bivirkninger bedes rapporteret hurtigst muligt via 
Lægemiddelstyrelsens hjemmeside

 

PP-XEL-DNK-0057

Bivirkninger skal indberettes. Hvis du vil rapportere en bivirkning, kan du kontakte Pfizer på e-mail: [email protected]

 

PfizerPro kontoPfizerPro konto

Få adgang til information, materialer, efteruddannelse samt modtag kommunikation om Pfizers lægemidler og vacciner.

Log indRegisterMin profilLog ud

Informationen på dette website er kun beregnet til Sundhedspersoner i Danmark.

Denne hjemmeside er udarbejdet til dig af Pfizer Danmark.

 

© Pfizer 2023. Alle rettigheder til denne hjemmeside forbeholdes Pfizer ApS.

PP-XEL-DNK-0632
Du forlader nu Pfizer
Du forlader nu et Pfizer-drevet website. Links til alle eksterne websites leveres som en ressource til vores besøgende. Pfizer påtager sig intet ansvar for indholdet af websites, der ikke ejes og drives af Pfizer.